Kisvonattal a Bakonyba

Jöjjön velünk a  Bakony szívébe!

Jöjjön velünk a Bakony szívébe, élje át velünk az erdő csodáit,  fedezze fel az itt megbúvó falvak hangulatát, gondolja át az itt élő  emberek történelmi örökségét kisvonatos kirándulásaink során!

Májusban és júniusban (2022.) kizárólag csoportok részére tudunk programokat szervezni.
A csoport létszáma minimum 20 fő.
Kevesebb fő esetén a 20 fő részvételi díjának megfizetésével tudjuk a túrát biztosítani.

Jöjjenek velünk bátran azok, akik szeretnek túrázni, és új  nehezebben megközelíthető célpontokat szeretnének felfedezni! Jöjjenek velünk bátran azok, akik szakvezetésünkkel bővebb  ismeretszerzésre vágynak a környék nevezetességeiről!

Jöjjenek velünk bátran, akik egy vidám baráti, családi erdei  kikapcsolódásra vágynak! Jöjjenek velünk, akik vágynak az erdőbe, de az életkor, esetleg az  egészségük miatt ezt már nem tudják megvalósítani! A nyugati-Bakony csücskében, lágyívű dombok ölelésében nyitja  meg Bakonyjákó, Németbánya, Farkasgyepű a természet  templomát, az erdőt a sétavonattal induló utazó előtt. Az erdei kisvasút emlékét idéző utazás célja az állandó rohanásban megfáradt vándort visszavezetni a természet sugallatát árasztó  hegyekkel, völgyekkel tagolt, patakcsobogástól és madárfüttytől  hangos tájba.

A BAKONY-BALATON GEOPARK hivatalos partnereként A Forrás Vendégháztól indulva mutatjuk be az élő és élettelen természet kincsesládáját, továbbá kulturális és történelmi örökségeinket szakképzett túravezetővel.

A turisztikai attrakció széles korosztály számára teszi lehetővé a természetjárás élményét, az ismeretszerzés új formáját a geotúrázást.

A kisvonat segít megközelíteni a látnivalókat, azonban a programok lehetőséget biztosítanak a gyalogos túrázásra is szakvezetéssel.

A látnivalók széles tárházát az évszakokhoz, az induló csoportok életkorához és érdeklődési köréhez egyeztetjük.

Fél és egésznapos túráink csoportok számára egyedileg egyeztetett időpontban indulnak.

Meghirdetett időpontjainkról a közösségi médiában adunk hírt, amikre családok, kisebb baráti társaságok és egyéni turisták jelentkezését várjuk.

Kérjék programkínálatainkat és árajánlatainkat elérhetőségeinken!

Közösségi média
Oldaltérkép

H-8581 Bakonyjákó Arany János utca 2.

06 30 956-4211

H-P: 9-20 óra
Szo: 9-12 óra
V: –

info@forrasvendeghaz.hu