Bemutatkozás

A Forrás Vendégház az erdő ölelésében Bakonyjákón a Bittva patak völgyében patakok és források csobogásától hangos pihenőparkban bújik meg. Az érintetlen természet csodája veszi körül szálláshelyünket.

Pihenőparkunkban az Erdei Kuckóval és Erdei Családi Apartmanokkal várjuk a világ zajától visszavonulásra vágyó vendégeinket. Az Erdei Kuckó privát használható szaunával, pezsgőfürdővel kényezteti lakóit. Az Erdei Családi Apartmanokhoz a parajdi sós vízű fürdő élményét kínáljuk.

Közössgi tereinkben a ropogó tűz élményét a kemence és a cserépkályha biztosítja. Itt a könyvek, folyóiratok és játékok régmúltba repítő együttlétek élményét biztosítják.

Erdei Kuckó Pezsgőfürdővel

Az Erdei Kuckó pihenőparkunk csendes zugában várja egy kényelmes hálótérrel, amerikai konyhás nappalival, fürdőszobával, télikerttel, az erdőre néző terasszal a pihenni vágyó vendégeket.

Erdei Családi Apartman parajdi sós vízű fürdővel

Erdei Családi Apartman két külön hálószobával, két fürdőszobával, az erdei hangulatnak megfelelő stílusú fából készült bútorokkal, hűtőszekrénnyel is felszerelt teasarokkal várja a vendégeket.

Éttermünk

Az itt megszálló vendégek részére tudunk születésnapokhoz, keresztelőkhöz, ballagásokhoz, családi és baráti rendezvényekhez meghitt helyszínt és házias ételsorokat biztosítani.

Kérjék egyedi ajánlatainkat!

Éttermek a közelben: 

Árak
Szállás árak:
Erdei Családi Apartman:
2 fő esetén 20.000 Ft/fő/éj
4 fő esetén 10.000 Ft/fő/éj
5 fő bérlése esetén 9.000 Ft/fő/éj
(Egy apartman bérlése 4 főig: 40.000 Ft/éj, 5 fő esetén: 45.000 Ft/éj)
Egy apartman max kapacitása 5 fő!
Erdei Kuckó:
2 fő bérlése esetén 15.000.-Ft/fő/éj
A kuckó max kapacitása 2 fő!
Egyedi árajánlatokért elérhetőségeinken keressenek fel!
Elérhetőség
Közösségi média
Oldaltérkép
Kapcsolat
Vendégház

H-8581 Bakonyjákó Arany János utca 2.

06 30 956-4211

info@forrasvendeghaz.hu