Bemutatkozás

A Forrás Vendégház az erdő ölelésében Bakonyjákón a Bittva patak völgyében patakok és források csobogásától hangos pihenőparkban bújik meg. Az érintetlen természet csodája veszi körül szálláshelyünket.

Pihenőparkunkban az Erdei Kuckóval és Erdei Családi Apartmanokkal várjuk a világ zajától visszavonulásra vágyó vendégeinket. Az Erdei Kuckó privát használható szaunával, pezsgőfürdővel kényezteti lakóit. Az Erdei Családi Apartmanokhoz a dézsafürdőzés élményét kínáljuk.

Közössgi tereinkben a ropogó tűz élményét a kemence és a cserépkályha biztosítja. Itt a könyvek, folyóiratok és játékok régmúltba repítő együttlétek élményét biztosítják.

Erdei Kuckó Pezsgőfürdővel

Az Erdei Kuckó pihenőparkunk csendes zugában várja egy kényelmes hálótérrel, amerikai konyhás nappalival, fürdőszobával, télikerttel, az erdőre néző terasszal a pihenni vágyó vendégeket.

Erdei Családi Apartman Dézsafürdővel

Erdei Családi Apartman két külön hálószobával, két fürdőszobával, az erdei hangulatnak megfelelő stílusú fából készült bútorokkal, hűtőszekrénnyel is felszerelt teasarokkal várja a vendégeket.

Éttermünk

Az itt megszálló vendégek részére tudunk születésnapokhoz, keresztelőkhöz, ballagásokhoz, családi és baráti rendezvényekhez meghitt helyszínt és házias ételsorokat biztosítani.

Kérjék egyedi ajánlatainkat!

Éttermek a közelben: 

Árak
Szállás árak:
Erdei Családi Apartman:
2 fő bérlése esetén 10.000 Ft/fő/éj
4 fő bérlése esetén 10.000 Ft/fő/éj
5 fő bérlése esetén 9.000 Ft/fő/éj
Kétágyas szoba:
2 fő bérlése esetén 10.000 Ft/fő/éj
Erdei Kuckó:
2 fő bérlése esetén 15.000.-Ft/fő/éj
Egyedi árajánlatokért elérhetőségeinken keressenek fel!
Elérhetőség
Közösségi média
Oldaltérkép
Kapcsolat
Vendégház

H-8581 Bakonyjákó Arany János utca 2.

06 30 956-4211

info@forrasvendeghaz.hu