Bemutatkozás

A Forrás Vendégház az erdő ölelésében Bakonyjákón a Bittva patak völgyében patakok és források csobogásától hangos pihenőparkban bújik meg. Az érintetlen természet csodája veszi körül szálláshelyünket.

Pihenőparkunkban az Erdei Kuckóval és Erdei Családi Apartmanokkal várjuk a világ zajától visszavonulásra vágyó vendégeinket. Az Erdei Kuckó privát használható szaunával, pezsgőfürdővel kényezteti lakóit. Az Erdei Családi Apartmanokhoz a dézsafürdőzés élményét kínáljuk.

Éttermünk kínálatában a helyi ízeket, a természetes egészséges étrend ételeit találhatják.

Közössgi tereinkben a ropogó tűz élményét a kemence és a cserépkályha biztosítja. Itt a könyvek, folyóiratok és játékok régmúltba repítő együttlétek élményét biztosítják.

Erdei Kuckó Pezsgőfürdővel

Az Erdei Kuckó pihenőparkunk csendes zugában várja egy kényelmes hálótérrel, amerikai konyhás nappalival, fürdőszobával, télikerttel, az erdőre néző terasszal a pihenni vágyó vendégeket.

Erdei Családi Apartman Dézsafürdővel

Erdei Családi Apartman két külön hálószobával, két fürdőszobával, az erdei hangulatnak megfelelő stílusú fából készült bútorokkal, hűtőszekrénnyel is felszerelt teasarokkal várja a vendégeket.

Éttermünk

Éttermünk kínálatában helyi ízeket,  természetes, egészséges étrendet találhatnak,  egyedi kulináris élményt biztosítunk. Az ételeinket nagyszüleink receptjei szerint készítjük, így az étkezések is valódi időutazást is jelenthetnek.

Születésnapoknak, esküvőknek, keresztelőknek, ballagásoknak, családi és baráti rendezvényeknek biztosítunk meghitt helyszínt és házias ételsorokat.

Kérjék egyedi ajánlatainkat!

Árak
Szállás árak:
Erdei Családi Apartman:
2 fő bérlése esetén 10.000 Ft/fő/éj
4 fő bérlése esetén 10.000 Ft/fő/éj
5 fő bérlése esetén 9.000 Ft/fő/éj
Reggeli az árban.
Kétágyas szoba:
2 fő bérlése esetén 10.000 Ft/fő/éj
+pótágy 5000 Ft/fő/éj (max 1 lehetséges)
Reggeli az árban.
Erdei Kuckó:
2 fő bérlése esetén 15.000.-Ft/fő/éj
Reggeli az árban.
Félpanzió:
3500.-Ft/felnőtt/nap
Egyedi árajánlatokért elérhetőségeinken keressenek fel!
Elérhetőség
Közösségi média
Oldaltérkép
Kapcsolat
Vendégház

H-8581 Bakonyjákó Arany János utca 2.

06 30 956-4211

info@forrasvendeghaz.hu